august 2012

Fredags kos

Ahhhh, helg!!! Har hatt det utrolig koselig sammen med kjæresten min og Lars! Herlige folk. Vi har ikke gjort stort, men det var utrolig koselig!

Forever alone

Skal se på kino helt alene... -Helena

Heeeelg

Da har jeg ankommet sol rike Fredrikstad. Er på hytta!Har hørt at i hele Norge er det Fredrikstad, Sarpsborg og rundt der som har mest sol gjennom et helt år! Så det er ikke noe galt med plassering...

Natta

Etter en dag med den herligste bestevennen i verden, kan man ikke klage. Hver dag blir strålende, sol eller ikke sol, bare så lenge jeg har deg! Glad i deg!

Inspiration

-Emilie

Blogg blogg blogg blooogg

Det første innlegge vårt! Vi kommer til å blogge om hverdagen vår, ting vi liker, mote og masse annet rart! -Emilie og Helena
livewhilewereyoung

livewhilewereyoung

15, Røyken

Emilie: En jente på 15 år. Hun har 3 lillesøstre og 1 lillebror. Foreldrene hennes er skilte, så hun er annen hver helg oss faren sin. Har en sprudlende og herlig personlighet. Hun har ingen fritidsaktiviteter, men er aktiv for det. Har gått på håndball og svømming, men sluttet på grunn av kne problemer. Emilie er min bestevenn i HELE verden!! Hun er en person man kan stole 110% på. Utrolig glad i henne! Helena: En jente på 15 år. Hun har 1 lillebror og 1 storesøster. Foreldrene hennes er gift. Hun har en helt utrolig personlighet, og et smil som smitter lett. På fritiden spiller hun i teater, noe hun er god til. Hun har gått på ridning, men sluttet på grunn av læreren... -.- Helena er min aller beste bestevenn! Man kan stole 110% henne, og hun har alltid tid til å snakke eller høre på deg! Utrolig glad i henne!!

Kategorier

Arkiv

hits